Fri frakt over 499,00 nok / Rask levering 2-5 arbeidsdager / Kundeservice & råd fra ekspertene Ring oss på (+47) 852 90 370

Lagt i handlekurven din

Subtotal
produkter i handlekurven din
Handle for mer og få gratis levering

PERSONVERNERKLÆRING

1. Generelt

1.1 Persondatapolitikk omhandler håndteringen av personoplysninger og vi beskriver her hvordan NiceBeauty tar i mot og behandler dine opplysninger.

1.2 Persondatapolitikken gjelder for personopplysninger som du deler med oss, eller som vi innsamler via Nicehairs hjemmeside, www.nicehair.dk, www.nicebeauty.se og www.nicebeauty.com.

1.3 NiceBeauty er dataansvarlig for dine personopplysninger. Alle henvendelser til NiceBeauty kan foretas via kontaktopplysningene anført under pkt. 7.

2. Hvilke personopplysninger mottar vi, til hvilke FORMÅL OG rettsgrunnlaget for datainnsamlingen og håndteringen av dem

2.1 Når du besøker vår Hjemmeside, samler vi automatisk inn oplysninger om deg og din bruk av Hjemmesiden. For eksempel, mottar vi informasjon om hvilken type browser du benytter, hvilke søkeord du bruker på Hjemmesiden, din IP-adresse (inkludert din nettverksposisjon) og informasjon om din datamaskin.

  • 2.1.1 Formålet er å optimere brukeropplevelsen og Hjemmesidens funksjon, samt å foreta målrettet markedsføring, slik som re-targeting via Facebook og Google. Denne håndteringen av oplysninger er nødvendig for at vi kan forbedre Hjemmesiden samt vise deg relevante tilbud.

  • 2.1.2 Rettsgrunnlaget for håndteringen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du kjøper et produkt eller kommuniserer med oss på Hjemmesiden, lagrer vi de oplysningene som du selv gir til oss, slik som: navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåte, oplysninger om hvilke produkter du kjøper og eventuelt har returnert, leveringsønsker, samt oplysninger om IP-adressen bestillingen er foretatt fra.

  • 2.2.1 Formålet er at vi kan levere de produktene du har bestilt og opfylle vår avtale med deg, slik at du også kan administrere dine rettigheter til å returnere og reklamere på en vare. Oplysninger om kjøpene dine kan vi også behandle for å overholde krav til loven, slik som bokføring og regnskap. Ved kjøp lagres IP-adressen din med det formål å kunne forhindre bedrageri.

  • 2.2.2 Rettsgrunnlaget for håndteringen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder deg til nyhetsbrevet vårt, samler vi inn de følgende opplysningene: navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

  • 2.3.1 Formålet er å ivareta vår interesse i å kunne levere nyhetsbrev til deg.

  • 2.3.2 Rettsgrunnlaget for håndteringen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

3. Modtagerne av Personopplysningene

3.1 Opplysninger slik som navnet ditt, din adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og spesifikke leveringsønsker videresendes til PostNord, GLS eller en transportør, som bruker disse opplysningene for å sørge for at du mottar varene dine. Ved kjøp av ikke lagerførte varer kan de nevnte oplysningene videresendes til produsenten eller selgeren av varen det gjelder, som i så fall vil ta hånd om leveransen.

3.2 Opplysninger kan sendes til eksterne samarbeidspartnere som behandler opplysningene på vegne av oss. Vi anvender eksterne samarbeidspartnere i forbindelse med teknisk drift og forbedringer av Hjemmesiden, udsendelse av nyhetsbrev og i tillegg i forbindelse med målrettet markedsføring, slik som re-targeting, samt til din bedømmelse av virksomheten og våre produkter. Blant annet videresendes opplysninger slik som ditt navn og din e-mail til TrustPilot slik at de på våre vegne kan sende en invitasjon til å vurdere oss på TrustPilots hjemmeside. Velger du å foreta en anmeldelse blir TrustPilot dataansvarlig for de oppgitte opplysningene. Disse virksomhetene er databehandlere og jobber under våre instrukser. De behandler data som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne kan ikke bruke opplysningene til andre formål enn gjennomførelse av avtalen med oss, og er underlagt fortrolighet om opplysningene. Vi har inngått skriftlige databehandlingsavtaler med alle databehandlere som behandler personopplysninger for oss.

3.3 To av disse databehandlerne, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De nødvendige garantiene for overføring av opplysninger til USA er sikret gjennom databehandlerens sertifisering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

4. Dine rettigheter

4.1 Med hensikt å skape åpenhet rundt behandlingen av dine opplysninger skal vi som dataansvarlige opplyse deg om rettighetene dine.

4.2 Innsiktsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til å spørre oss om hvilke opplysninger vi har registrert om deg, hvilket formål registreringen tjener, hvilke personopplysninger som går til hvilke mottakere, samt informasjon om hvor opplysningene er hentet fra.

4.2.2 Du har rett til å få utlevert en kopi av de personopplysningene som vi behandler om deg. Hvis du ønsker en kopi av dine personopplysninger kan du sende en skriftlig beskjed til no@nicebeauty.com. Du kan bli bedt om å dokumentere at du er den du gir deg ut for å være.

4.3 Retten til korreksjon

4.3.1 Du har rett til å få uriktige personopplysninger om deg selv korregert av oss. Dersom du blir opperksom på at det er feil i opplysningene vi har registrert om deg, oppfordres du til å sende en skriftlig henvendelse til oss slik at opplysningene kan bli korrigeret.

4.4 Retten til sletting

4.4.1 I enkelte tilfelder har du rett til å få alle eller visse av dine personopplysninger slettet av oss, for eksempel dersom du trekker tilbake ditt samtykke og vi ikke har et annet rettsgrunnlag for å fortsette behandlingen. I det omfang en fortsatt behandling av dine opplysninger er nødvendig, for eksempel for at vi skal kunne overholde våre rettslige forpliktelser, eller for at rettskrav kan fastlegges, gjøres gjeldende eller forsvares, er vi ikke forpliktet til å slette dine personopplysninger.

4.5 Retten til at begrense håndteringen til oppbevaring

4.5.1 Du har i enkelte tilfeller rett til å få håndteringen av dine personoplysninger begrenset til kun at bestå av oppbevaring, for eksempel hvis du mener at de oplysningene vi behandler om deg ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataoverføring

4.6.1 Du har i enkelte tilfeller rett til å få de personoplysningerne som du selv har gitt oss, udlevert i et strukturert, alminmelig anvendt og maskinlesbart format og har rett til å overføre disse opplysningene til en annen dataansvarlig.

4.7 Retten til innsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid rett til innsigelse i forhold til vår behandling av dine personopplysninger, med sikte på direkte markedsføring slik som den profileringen som foretas for å kunne målrette vår direkte markedsføring.

4.7.2 Du har også enhver tid rett til, av grunner som vedrører din personlige situasjon, å komme med innsigelse i forhold til behandlingen av dine personoplysninger som vi foretar på grunnlag av våre legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til å trekke tilbake samtykket

4.8.1 Du har til enhver tid rett til å trekke tilbake et samtykke som du har gitt oss til en gitt behandling av dine personopplysninger. Hvis du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke, ber vi deg kontakte oss på no@nicebeauty.com.

4.9 Retten til å klage

4.9.1 Du har til enhver tid rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K om vår behandling av personopplysningene dine. Klagen kan sendes inn på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

5. Sletting av persondata

5.1 Opplysninger som er innsamlet om din bruk av Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest når du ikke har brukt Hjemmesiden på 2 år.

5.2 Opplysninger mottatt i forbindelse med din tilmelding til vårt nyhetsbrev slettes når ditt samtykke til nyhetsbrevet trekkes tilbake, med mindre vi har et annet grunnlag for behandling afv opplysningene.

5.3 Oplysninger innsamlet i forbindelse med kjøp du har gjennomført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 i utgangspunktet bli slettet 3 år etter utløpet av det kalenderåret du har foretatt ditt kjøp. Opplysninger kan likevel lagres i lengere tid dersom vi har et legitimt behov for lengre oppbevaring, for eksempel dersom det er nødvendig for at rettskrav kan fastlegges, gøres gjeldende eller forsvares, eller dersom oppbevaring er nødvendig for at vi kan oppfylle visse lovkrav. Regnskapsmateriale oppbevares i 5 år til utgangen av et regnskapsår for å oppfylle bokføringslovens krav.

6. Sikkerhet

6.1 Vi har gjennomført tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger som skal forhindre at personopplysninger utilsiktet eller ulovlig tilintetgjøres, går tapt, endres eller svekkes, samt mot at de kommer blir kjent for uvedkommende eller misbrukes på noe som helst vis.

6.2 Kun medarbeidere som har et reelt behov for å få adgang til dine personopplysninger for å utføre deres arbeid, har adgang til disse opplysningene.

7. Kontaktoplysninger

7.1 NiceBeauty er dataansvarlig for de persondataene som samles inn via Hjemmesiden.

7.2 Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår Persondatapolitikk eller ønsker å ta i bruk en eller flere av dine rettigheter beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

NiceBeauty
Randersvej 30
6700 Esbjerg
Danmark

Tlf. nr.: + 45 32 200 200
E-mail: no@nicebeauty.com

8. Endringer i Persondatapolitikken

8.1 Dersom vi foretar endringer i Persondatapolitikken, kan du alltid finne den oppdaterte versjonen på Hjemmesiden.

9. Versjoner

9.1 Dette er versjon 1 av NiceBeautys persondatapolitikk datert til den 1/5-2018.

Loading...