Snelle levering 1-4 werkdagen / Klantenservice & advies Bel ons op (+31) 20 891 0380 (Engels)

Nu 25% korting op alle elektronica - klik hier

Toegevoegd aan uw winkelmand

Totaal
producten in uw winkelmandje
Winkel voor meer en gratis verzending te ontvangen

PRIVACY BELEID

1. Algemeen

1.1 Dit beleid, om het behandelen van persoonsgegevens (“Privacy beleid”) beschrijft hoe NiceBeauty (“Nicehair”,”ons”, “onzer”, “wij”) verzamelen en behandelen de persoonlijke gegevens van U.

1.2 De privacy beleid is geldig voor persoonlijke gegevens die U aan ons doorgeeft, of die wij verzamelen via de website´s van NiceBeauty, www.nicehair.dk, www.nicebeauty.se en evenals www.nicebeauty.com (“website”).

1.3 NiceBeauty is verantwoordelijk voor Uw persoonlijke gegevens. Alle vragen aan NiceBeauty kan worden geplaats via de contactgegevens die opgegeven zijn onder punt 7.

2. Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij, voor welk doel en de rechtsgrondslag voor behandeling.

2.1 Als U onzer website bezoekt, verzamelen wij automatisch gegevens over U en Uw gebruik van de website, bijvoorbeeld welk webbrowser U gebruikt, welke zoektermen die U gebruikt op de website, Uw IP-adres, hieronder de locatie van Uw netwerk, en informatie over Uw computer.

  • 2.1.1 Het doeleinde hiervan is om de gebruikers belevenis en de functies van de website te verbeteren. Evenals om gerichte marketing te gebruiken, hieronder retargeting via facebook en Google. Deze behandeling van gegevens is in ons belang zo dat wij ervoor kan zorgen dat de website wordt verbeterd en wij de relevante aanbiedingen kunne laten zien.

  • 2.1.2 De rechtsgrondslag voor de behandeling is EU-privacy verordening art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Als U producten kopen of communiceren met ons via de website, verzamelen wij de gegevens. Die U geeft, bij voorbeeld Naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, betaal manier, gegevens over welke producten U koopt en wat U evt. retour heb gestuurd, bezorg wensen en gegevens over de IP-adres die gebruikt is bij de plaatsen van de bestelling.

  • 2.2.1 De bedoeling is dat wij de goederen kunne leveren die U heeft besteld en onzer afspraak met U naleven, hieronder ok het administreren van Uw rechten om de goederen terug te leveren en om te reclameren. De gegevens over Uw koop kunne wij ook behandelen, voor het boekhouden en rekenschappen en om de eisen van de wet te nakomen. Bij aankoop wordt de IP-adres verzamelt in onzer interesse en om bedrog te vorkomen.

  • 2.2.2 De rechtsgrondslag voor de behandeling is EU-privacy verordening art 6, stk. 1, litra b, c en f.

2.3 Als U uw aanmeldt voor ons nieuwsbrief, verzamelen wij informatie over uw naam, e-mailadres, geboortedatum, Postcode, stad, land en evt mobielnummer

  • 2.3.1 Het doeleinde hiervan is, dat het is in ons belang is, om nieuwsbrieven aan U te leveren.

  • 2.3.2 De rechtsgrondslag voor de behandeling is EU-privacy verordening art 6, stk. 1, litra f.

3. Ontvangers van de persoonlijke gegevens

3.1 Gegevens over Uw naam, adres, e-mailadres telefoonnummer evenals ordernummer en Specifieke bezorg wensen, worden doorgegeven aan PostNord, GLS of andere transporteur, die De bezorging van U bestelde goederen waarneemt. Bij aankoop van goederen die niet op voorraad zijn, kunne de genoemde gegevens worden doorgegeven aan de producent of Verkoper van de goederen, die dan ervoor wilt zorgen dat de goederen aan U wordt geleverd.

3.2 De gegevens kunnen aan extern samenwerkingspartners, die gegevens behandelt voor ons worden over gedragen. Wij gebruiken extern samenwerkingspartners voor onder anderen de technische operatie, Verbetering van de website, het versturen van Nieuws brieven en gerichte marketing, hieronde retargeting, evenals voor Uw waardering van ons bedrijf en producten. Onder anderen wordt U gegevens over U naam en e-mailadres doorgegeven aan Trustpilot, zodat ze namens ons, U en uitnodiging kan opsturen om ons te oordelen op de website van TrustPilot. Als U en oordeling maakt op hun website wordt TrustPilot, verantwoordelijk voor de opgegeven informatie. Deze bedrijven zijn gegevensbeheerders en volgens onze instructies, en behandelen data die wij verantwoordelijk voor zijn. De gegevensbeheerders mogen de data niet gebruiken voor andere doeleinden dan de afspraak met ons, en zijn onderworpen aan vertrouwelijkheid hierover.
Wij hebben schriftelijke gegevensbeheerdersafspraken afgesloten met alle gegevensbeheerders die persoonlijke informatie namens ons verwerkt.

3.3 Twee van deze gegevensbeheerders, Google Analytics V/Google LLC. En Facebook inc. Zijn in USA gevestigd. De nodige garanties voor de overdracht van de gegevens naar USA, zijn beveiligd door de certificaat van de gegevensbeheerders, onder EU-U.S. Privacy Shield, volgens EU Privacy verordening art. 45.

4. Uw rechten

4.1 Met het oog op om openheid te creëren, rond de verwerking van Uw gegevens, moeten wij als De verantwoordelijke, U vertellen over Uw rechten.

4.2 De recht op inzicht

4.2.1 U bent ten ieder tijd in Uw recht om gegevens van ons te aanmoedigen, onder anderen welke gegevens die wij over U hebben geregistreerd, voor welke doeleinde de registratie dient, welke categorieën van de gegevens en ontvangers van de gegevens er eventueel Mag zijn, en waar de gegevens vandaan komt.

4.2.2 U heeft de recht om en kopie van de gegevens die wij behandelen over jou. Als U en kopie Wenst, kunt U die schriftelijk aanvragen bij nl@nicebeauty.com U kunt worden gevraagd U te legitimeren.

4.3 Recht op correctie

4.3.1 U heeft de recht om valse persoonsgegevens over U te gecorrigeerd. Als U er opmerkzaam Op wordt, dat er en fout is in de gegevens die wij over U hebben geregistreerd, vragen wij Uw aan om schriftelijk contact met ons op te nemen, zo dat wij de fout kunne corrigeren.

*4.4 De recht om gegevenswissing

4.4.1 In sommige gevallen heeft U de recht op om sommige of alle Uw persoonsgegevens te laten verwijderen door ons. Bij voorbeeld als U uw toestemming terugtrekt, en wij geen anderen rechtsgrondslag om de bewerking door te gaan. In de mate dat verdere verwerking van uw informatie noodzakelijk is, bijvoorbeeld om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen of om wettelijke eisen vast te stellen, geldig zijn of kunnen worden verdedigt zijn wij niet verplicht om Uw persoonlijke gegevens te verwijderen.

4.5 De recht om beperking van verwerking

4.5.1 U heeft in sommige gevallen de recht om de behandeling van U persoonsgegevens te Beperken tot opslag van Uw gegevens, bij voorbeeld als U van mening is dat de gegevens die wij over U behandelt niet correct zijn.

4.6 De recht op overdraagbaarheid van gegevens

4.6.1 U heeft in sommige gevallen de recht om persoonsgegevens, die U zelf aan ons heeft gegeven, uitgeleverd te krijgen in een gestructureerde, veelgebruikte een machine leesbaar formaat, en U heeft de recht om deze gegevens aan en andere gegevensbeheerder door te geven.

4.7 De recht van bezwaar

4.7.1 U heeft ten iedere tijd de recht erop om bezwaar te nemen tegen onzer behandeling van U persoonsgegevens, met oog op direct afzet, hieronder ook de profilering gemaakt om onze direct marketing te richten.

4.7.2 U heeft ten iedere tijd de recht, om redenen die Uw persoonlijke situatie aangaat, om bezwaar te maken over de behandeling van Uw persoonlijke gegevens, die wij nemen Op basis van onzer legitieme belangen volgens. Punt 2.1 en 2.3

4.8 De recht om Uw toestemming terug te trekken

4.8.1 U heeft ten iedere tijd de recht om Uw toestemming, die U heeft gegeven om U persoonlijke gegevens te behandelen, terug te halen. Als U wenst om U toestemming terug te halen kunt U contact opnemen met nl@nicebeauty.com.

4.9 De recht om klacht in te dienen bij en toezichthoudend autoriteit

4.9.1 U heeft ten ieder tijd de recht om en klacht in te dienen aan Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, over onzer behandeling van Uw persoonsgegevens. De klacht kunt U Indienen op mail dt@datatilsynet.dk of op telefoon + 45 33 19 32 00.

5. Recht op gegevenswissing

5.1 Gegevens die zijn verzameld over Uw gebruik van onzer website volgens punt 2.1 worden verwijderd als u 2 jaar geen gebruik heeft gemaakt van de website.

5.2 De gegevens die verzameld worden in het verband met het aanmelden van ons nieuwsbrief, Worden verwijderd als U uw toestemming voor de nieuwsbrief terugtrekt. Althans wij en Andere reden heeft voor behandeling van de gegevens.

5.3 Gegevens die zijn verzameld in verband met aankoop op onzer website volgens punt 2.2 wordt in regel verwijdert naar 3 jaar, naar uitloop van de kalender jaar, waar de aankoop heeft plaats gevonden. De gegevens kunne toch worden bewaard meer dan 3 jaar, als wij legitieme behoefde hebben. Bij voorbeeld als het nodig wordt om wettelijk eisen vast te stellen, geldig kunnen worden of kunnen worden verdedigd, of als het bewaren van de gegevens noodzakelijk is om de wet naar te leven. Al materialen met betrekking tot de boekhouding wordt 5 jaar gebewaard, tot uitgang van de jaar, om de wet van de boekhouding naar te leven.

6. Beveiliging van de verwerking

6.1 Wij hebben geschikte technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen toegepast, tegen dat persoonsgegevens opzettelijk of wederrechtelijk worden vernietigd, verloren Verandert of verzwakt, en ertegen dat ze in de handen komen of misbruikt worden van onbekenden.

6.2 Alleen medewerkers, die er en echt behoefte aan heeft om hun werk te kunne doen, heeft Toegang tot de gegevens.

7. Contact informatie

7.1 NiceBeauty is gegevensbeheerder voor de persoonlijk gegevens die worden verzameld via de website.

7.2 Als U vragen of opmerkingen heeft aan deze privacy beleid of wenst U om gebruik te maken van en of meerderen van U rechten die beschreven staat in punt 4, Kunt U contact opnemen met: Nicehair Aps
Randersvej 30
6700 Esbjerg
Denmark

Telefoon : 32 200 200
Mail: nl@nicebeauty.com

8. Veranderingen in de privacy beleid

8.1 Wij willen lopend in ons privacy beleid veranderen, U kan ten aller tijden de nieuwste versie vinden op onzer website

9. Versies

9.1 Dit is de 1. Verzie van NiceBeautys´s privacy beleid van 1/5-2018

Loading...